pitkin83

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

19.12.2005

19.12.2005

Mno tak asi po mesjaci zas nieco pisem. Ani nie kvoli nedostatku tem ale skor kvoli skole kedze nastalo obdobie zapoctov a vymyslov xorych hlav. Ale co uz. spravil som secke cize mfp. Inac je dost zaujimave pozorovat spravanie sa cloveka ktory cely tyzden xodi spat o 4 rano a neskor. A este lepsie je ak je to niekto iny ako vy sam :| Ale co, doteraz som nespal a teraz som mal konecne pre to uz aj nejaky dovod. Smsky po nociach furt pisem a neodosielam, dokonca som zacal aj s anglickymi basnickami ale to pripisujem skor prepracovanosti a chorobe povolania ako nejakemu hlbsiemu zameru, lebo obsah je vjacmenej stale rovnaky ci uz je to po slovensky alebo po anglicky. Co uz. Kazdopadne som sa dnes resp uz od fcera asi od tej 21:15 vyrozpraval a vypil pifko <0;2> s Mikulasom. Aj tak sme neprisli na to o com bol Donnie Darko, ale zas sme prisli na to ze nemam rad bezmocnost a on zas ohovaranie a klebety. Prisli sme na to ze nevjeme co na silvestra. Ze japonske filmy s kungfu tematikou su ovela lepsie ako blby titanik a pod veci. A nakonjec sme dopili a isli domov bo zima je vonku, ale na to by sme prisli aj bez toho seckeho. Zima je proste istota pri ktorej sa clovek nepotrebuje zamyslat nad cim ze preco je svet taky aky je, preco su ludia a preco sme tu vlastne a co tu robim ja osobne. Len aby nam zas tu zimu nejaky premudreli mudrlanti nevzali a nevyhlasili za statny majetok. Poroucime vjetru desti ...

Ako to tak vyzera tak vsetky cesty vedu nie do rima bo to cirkevneee ale do dob praveku chilli komunizmu. A to je dost na hovno. Sice ked je to na hovno a za vsetko muze vlada a stran o:] xn~ xn~ Inac dnes som videl v telke Fica a jeho sparingparntera z Ciech co povedal ze slovenske pivo su siky, cize jeho meno mi ani nestoji za zapametanie, a musim podotknut ze Fico sa ani kus nezmenil, jedine ze schoval cervenu satku z krku a vymenil ju za kravatu. Jaj hej a aby som nezabudol stale je to rovnaky blb ako bol a bude. Az sa bojim dozit volieb ... Nech mi je urna lahka o:]


december 2005 | stály odkaz

Komentáre

  1. h?
    ...asi som nepochopila o com si pisal...ale saq novy rok...to mozno tym bude... :P
    publikované: 02.01.2006 19:09:58 | autor: zuska (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Nocna mora
    Nazdar stara pasta. Som mal s tebou nacisto dementny sen. Som stal sviatocne obleceny pri oltari v kostole a cakal som na nevestu. Bolo strasne vela ludi a dusno. Zrazu zacala bavit gitarova hudba a doviedli mi mladuchu. Bol si nou ty, na hlave si mal biely zavoj, okuliare a debilny usmev. Oblecene tricko "Nosferatu" ako v klipe od metaliky, trenky, zablatene kopacky a bol si opity. Si sa ozval ze:"Nestihal som, bo som bavil ulicnu". Kukol som a vravim:"Kde mam nevestu?" a ty:"Ja som nevesta". Dal si si dole zavoj a nasadil ho knazovi opacne na hlavu. Ja som sa strasne hanbil, bolo mi trapne a vravel som si v duchu:"jak sa to, do riti, mohlo stat? ako to, ze sa idem zenit s pitkinom?" Zacali zvonit zvony a knaz hovori:"mozete pobozkat nevestu" a na to som sa zobudil.

    tak debilny sen som uz davno nemal :D
    akoze nic proti, ale nevezmem si ta :P
    publikované: 03.01.2006 12:49:00 | autor: Mikulas (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. MUAHAHAHA
    kazdopadne skoro secko sedi okrem toho kostola bo tam nepachnem. zvysok berjem najme s tou ulicnou :)
    mne sa snivalo ze som bol kupovat v CSOB akcie dajakej fastfood spolocnosti a kym ma obszluzili ta stupla cena akcie z 6 za kus na 1000 za kus ta som ix tam potom vy<>coval ze jake su krepe :))
    publikované: 03.01.2006 12:52:26 | autor: pitkin (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. sny
    este ze ja si tie svoje sny zasadne nepamatam.. :)))
    ale na svadnu ma dufam pozvete :)
    publikované: 23.01.2006 09:00:43 | autor: nicka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014