pitkin83

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

19.04.2005

19.04.2005
Zacnem svejkovsky na dvoraky sposob. A tak nam zvolili papeza... A tak nam zvolili superstar... Jedno lepsie ako druhe. Za povsimnutie stoji, ze prvykrat sa v autobuse skolopovinne detiska nerozpravali o superstar, ale o papezovi. Ci to ma nejaky vyznam neviem. Ale predsa len cirkvene prevladlo nad svatskym. A kedze v buse nevidiet nalepene plagaty s kandidatmi na papeza a kecami typu posli svoju SMS tvojmu oblubenemu papezovi a vyhraj odpustok, tak je to pre cirkev dost velky uspech. Este takto skonsolidovat vlastne rady a dat ruku na plece njektorym hodnostarom a povedat:"A dnes vypadava ... ". To by sa dalo uplatnit aj v inych odvetviach, nielen v cirkvy. Aby sa zase nepovedalo, ze som zaujaty voci cirkvy. To zase sa tam hodi az velmi dobre :) Ale zase som zaujaty aj voci superstar, cize kamene hadzte z oboch stran. A ako jedna saskaren skoncila, tak uz aj druha zacina. Tanec co stoji za ... Proste a sproste nema to uroven, ale co uz.
Len skoda ze nezvolili za papeza cernocha, lebo Tino mi povedal:"papez cernoch = koniec sveta". A tato podivana by myslim, ze uz stala za to :P

april 2005 | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014