pitkin83

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

15.05.2005

15.05.2005

15.05.2005
Minule v autobuse ma zarazila jedna vec. Cigani, ktori do poslednej xvile cakaju na zastavke, lebo nemaju listok naskacu na zadne dvere, aby boli co najdalej od sofera. Toto este poxopim, ze strach z revizora, resp zo sofera, ze ix vyhodi z busu ix k tomu prinutil. Skor zo sofera, lebo z revizora si tazku hlavu nerobia, ved vymozitelnost je u nich nulova, cize MF. Ibaze aj normal cigani, co listok maju, resp sa aspon tvaria ze maju, nastupuju tiez na zadne dvere. A samozrejme necigani sa ix bridia tak sup ho dopredu, co najdalej prec. Cize suma sumarum: vpredu biely, vzadu cierny. Ak to tak pojde dalej, tak onedlho bude konecne na Slovensku AMERIKA. Ibaze ta z rokov 60tych, ked rasova segregacia na bielyx a ciernyx bola v plnom prude a tiez mali podelene autobusy na polovicu. Smutne, ale je to tak. V amerike sa to aspon v tyx busox poriesilo. Som zvedavy ako to dopadne u nas.

P.S.1: Pockajte vsetci rasovo neznasanlivy, ked sa situacia obrati a budete mensina...

P.S.2: Vsimli ste si, ze sach je hra zalozena na tom, ci zvitazia biely alebo cierny? Tiez to taha k rasizmu, ibaze v sachu existuje aj PAT,)


maj 2005 | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014